Tule mukaan ideoimaan itäistä iloa ja pohjoista parhautta eli aiheita Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuodelle.
Kutsumme koolle alueemme kaikki ruoka-, kulttuuri- ja matkailualan toimijat, kuten alkutuottajat, jalostajat, kahvila- ja ravintolayrittäjät, kulttuurin, taiteen ja luovien alojen toimijat, festivaali – ja tapahtumatoimijat, järjestötoimijat, kyläyhdistykset ja kuntien edustajat kuulemaan, mitä European Region of Gastronomy 2024 tunnustus meille ja aluelleemme merkitsee? Millaisia makuja sinä haluaisit juhlavuodessa maistaa? Millaista ohjelmaa juhlavuodessa haluaisit kokea? Mitä haluaisit olla itse mukana toteuttamassa? Kaikille avoimet Pyöreät pöydät kutsuvat sinut ja ystäväsi mukaan ideoimaan unelmien juhlavuotta.
Kehruuhuone
Kristiinankatu 20, Lappeenranta
klo 13-14 Lounas (omakustanteinen)
Ennen tilaisuuden alkua mahdollisuus omakustanteisen lounaan merkeissä tavata jo muita tilaisuuteen osallistujia ja virittäytyä päivän tunnelmaan.
TILAISUUDEN OHJELMA
klo 14 Tervetuloa!
Mikä on European Region of Gastronomy-status ja mitä mahdollisuuksia se meille tuo
Sari Kaasinen, Saimaa European Region of Gastronomy Management-hanke, hankejohtaja
klo 14.30 Millaisia rahoitus-
mahdollisuuksia hankkeisiin ja
vuoden toteutukseen on tarjolla?
Heli Gynther, aluekehitysasiantuntija,
Etelä-Karjalan liitto
klo 14.45 Unelmieni Saimaa
ERG vuosi 2024
Pyöreän pöydän keskustelut teemojen ympärillä
klo 15.15 Päiväkahvit työskentelyn lomassa
klo 16.15 Kiitos!
Yhteenveto päivän keskusteluista
klo 16.30 Tilaisuus päättyy
Utran Uittotupa
Uittopäälliköntie 2, Joensuu
klo 11-12 Lounas (omakustanteinen)
Ennen tilaisuuden alkua mahdollisuus omakustanteisen lounaan merkeissä tavata jo muita tilaisuuteen osallistujia ja virittäytyä päivän tunnelmaan.
TILAISUUDEN OHJELMA
klo 12 Tervetuloa!
Mikä on European Region of Gastronomy-status ja mitä mahdollisuuksia se meille tuo
Sari Kaasinen, Saimaa European Region of Gastronomy Management-hanke, hankejohtaja
klo 12.30 Millaisia rahoitus-
mahdollisuuksia hankkeisiin ja
vuoden toteutukseen on tarjolla?
Tiina Hyvärinen, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, rahoitusasiantuntija
klo 12.45 Unelmieni Saimaa
ERG vuosi 2024
Pyöreän pöydän keskustelut teemojen ympärillä
klo 13.15 Päiväkahvit työskentelyn lomassa
klo 14.15 Kiitos!
Yhteenveto päivän keskusteluista
klo 14.30 Tilaisuus päättyy
Sodan ja rauhan keskus Muisti
Ristimäenkatu 4, Mikkeli
klo 11-12 Lounas (omakustanteinen)
Ennen tilaisuuden alkua mahdollisuus omakustanteisen lounaan merkeissä tavata jo muita tilaisuuteen osallistujia ja virittäytyä päivän tunnelmaan.
TILAISUUDEN OHJELMA
klo 12 Tervetuloa!
Mikä on European Region of Gastronomy-status ja mitä mahdollisuuksia se meille tuo
Sari Kaasinen, Saimaa European Region of Gastronomy Management-hanke, hankejohtaja
klo 12.30 Millaisia rahoitus-
mahdollisuuksia hankkeisiin ja
vuoden toteutukseen on tarjolla?
Merja Olenius, kehittämisjohtaja,
Etelä-Savon maakuntaliitto
klo 12.45 Unelmieni Saimaa
ERG vuosi 2024
Pyöreän pöydän keskustelut teemojen ympärillä
klo 13.15 Päiväkahvit työskentelyn lomassa
klo 14.15 Kiitos!
Yhteenveto päivän keskusteluista
klo 14.30 Tilaisuus päättyy
Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.