Tervetuloa Pyöreään pöytään!

Tule mukaan ideoimaan itäistä iloa ja pohjoista parhautta eli aiheita Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuodelle.

Kutsumme koolle alueemme kaikki ruoka-, kulttuuri- ja matkailualan toimijat, kuten alkutuottajat, jalostajat, kahvila- ja ravintolayrittäjät, kulttuurin, taiteen ja luovien alojen toimijat, festivaali – ja tapahtumatoimijat, järjestötoimijat, kyläyhdistykset ja kuntien edustajat kuulemaan, mitä European Region of Gastronomy 2024 tunnustus meille ja aluelleemme merkitsee? Millaisia makuja sinä haluaisit juhlavuodessa maistaa? Millaista ohjelmaa juhlavuodessa haluaisit kokea? Mitä haluaisit olla itse mukana toteuttamassa? Kaikille avoimet Pyöreät pöydät kutsuvat sinut ja ystäväsi mukaan ideoimaan unelmien juhlavuotta.

Pyöreät pöydät kokoontuvat seuraavasti (alustavat ohjelmat):

MA 6.2. klo 14-16.30
LAPPEENRANTA

Kehruuhuone
Kristiinankatu 20, Lappeenranta

klo 13-14 Lounas (omakustanteinen)
Ennen tilaisuuden alkua mahdollisuus omakustanteisen lounaan merkeissä tavata jo muita tilaisuuteen osallistujia ja virittäytyä päivän tunnelmaan.

TILAISUUDEN OHJELMA

klo 14 Tervetuloa! 
Mikä on European Region of Gastronomy-status ja mitä mahdollisuuksia se meille tuo

Sari Kaasinen, Saimaa European Region of Gastronomy Management-hanke, hankejohtaja

klo 14.30 Millaisia rahoitus-
mahdollisuuksia hankkeisiin ja
vuoden toteutukseen on tarjolla?

Heli Gynther, aluekehitysasiantuntija,
Etelä-Karjalan liitto

klo 14.45 Unelmieni Saimaa
ERG vuosi 2024

Pyöreän pöydän keskustelut teemojen ympärillä

klo 15.15 Päiväkahvit työskentelyn lomassa

klo 16.15 Kiitos!
Yhteenveto päivän keskusteluista

klo 16.30 Tilaisuus päättyy

TI 7.2. klo 12-14.30
JOENSUU

Utran Uittotupa
Uittopäälliköntie 2, Joensuu

klo 11-12 Lounas (omakustanteinen)
Ennen tilaisuuden alkua mahdollisuus omakustanteisen lounaan merkeissä tavata jo muita tilaisuuteen osallistujia ja virittäytyä päivän tunnelmaan.

TILAISUUDEN OHJELMA

klo 12 Tervetuloa! 
Mikä on European Region of Gastronomy-status ja mitä mahdollisuuksia se meille tuo

Sari Kaasinen, Saimaa European Region of Gastronomy Management-hanke, hankejohtaja

klo 12.30  Millaisia rahoitus-
mahdollisuuksia hankkeisiin ja
vuoden toteutukseen on tarjolla?
Tiina Hyvärinen
, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, rahoitusasiantuntija

klo 12.45 Unelmieni Saimaa
ERG vuosi 2024

Pyöreän pöydän keskustelut teemojen ympärillä

klo 13.15 Päiväkahvit työskentelyn lomassa

klo 14.15 Kiitos!
Yhteenveto päivän keskusteluista

klo 14.30 Tilaisuus päättyy

KE 8.2. klo 12-14.30
MIKKELI

Sodan ja rauhan keskus Muisti
Ristimäenkatu 4, Mikkeli

klo 11-12 Lounas (omakustanteinen)
Ennen tilaisuuden alkua mahdollisuus omakustanteisen lounaan merkeissä tavata jo muita tilaisuuteen osallistujia ja virittäytyä päivän tunnelmaan.

TILAISUUDEN OHJELMA

klo 12 Tervetuloa! 
Mikä on European Region of Gastronomy-status ja mitä mahdollisuuksia se meille tuo

Sari Kaasinen, Saimaa European Region of Gastronomy Management-hanke, hankejohtaja

klo 12.30  Millaisia rahoitus-
mahdollisuuksia hankkeisiin ja
vuoden toteutukseen on tarjolla?

Merja Olenius, kehittämisjohtaja,
Etelä-Savon maakuntaliitto

klo 12.45 Unelmieni Saimaa
ERG vuosi 2024

Pyöreän pöydän keskustelut teemojen ympärillä

klo 13.15 Päiväkahvit työskentelyn lomassa

klo 14.15 Kiitos!
Yhteenveto päivän keskusteluista

klo 14.30 Tilaisuus päättyy

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.